Friday, July 23, 2010

Mata tak mengantuk lagi.. biasalah baru pukul 12 lebeh..dah terbiasa pukul 1-2pg baru nak tido..itu pun klau my baby tu tak kacau..if not, terpaksalah berjaga dengan dia normally till pagi..huhuhu.. hope not..dia dh baik kot..will be a good boy ,right baby fareeq??
abang2 lain dah dilamun mimpi..bagusla..feel relax sket..fareeq dh berbunyi2.."time to wake up, change my pampers plz.."huhuhu..itu la kerja seorang mama..
Tadi haziq tunjukkan surat from tadika..next week got his exam..so weekend nie kenala concentrate on him.. no more game..study for exam..normally anak exam,parents lak yang risau..
Boringnyer berpantang nie kan..not just kena pantang makan but also cannot go out..huhu..klau slalu ptg2 mesti husband bawa jalan..dekat2 pun jadila..janji leh jalan2 naik keta..seronok..ngan family..it's a good time to borak2 ,njoy n laugh.singing together esp:syafiq favourite song -new song from salem "pernah ada...rasa cinta.." i like it...ehehe..syafiq yg 2 years tu bercakap pun org tak paham tp klau menyanyi lagu tu petah plak...so sweet klau diingatkan..but now, dok kat umah je lah..but skali skala carik alasan gak tuk kluar..nak bei barang la..bw anak g klinik la..ehehe..mak dah tak larat nak bising..sori yer mak..anak mak nie susah bebenau nak dengar kata..bab makan jangan cakap ler..curik2 makan tu biasala..coz my husband gak la nie..he's so nice..ehee..ye la dia plak yang cakap"tak pe rasa sket jer..amik ler" ..but kali ni kekonon nak pantang bebetul..nak kurus sangat ler tu..tp cam susah jer..huhuhu...makanan yang i dah curik makan - 2-3 keping rempeyek, 1-2 batang twisties, 10 biji kacang, sedikit sambal ikan bilis, sejemput nasi goreng, beberapa keping keropok ikan ( nie pun sbb cepah kata its ok mkn keropok tu, so i bedal je lah) wat else ek..tak ingat ler..tu je kot..
ok la ek..mama pun nak beransur tido gak ler..seblum baby fareeq bangun ehehe...nite all..sweet dream hubby n all my son..luv u all.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete